De Tre Stuer tilbyr et skreddersydd, sunt og variert tilbud som oppfyller de ansattes krav til kvalitetsmat.
Erfarende kokker – Kompetente kokker som har gjennomført fagprøve, eller har lang og bred erfaring tilsvarende grunn opplæring
Gode Råvarer – Seriøse leverandører og alltid orientert om hvilke av sesongens råvarer som har best kvalitet.
Ekte Matglede – Faglærte kokker som lager mat fra bunnen av, og sikter på å tilby en større opplevelse rundt måltidene.
De Tre Stuer leverer også
Møtemat – Fristende frukt- og grønnsaksfat. Nybakte brødvarer med smaksrikt og sunt pålegg. Et bredt utvalg av retter til servering ved mer formelle anledninger.
Selskap – Vårt kokkefaglige team komponerer fristende retter basert på anledning, ønsker, budsjett og årstid. Vi tilbyr alt fra fingermat og koldtbord, til servering fra fat og tallerkenservering