Fellesfasiliteter

  • Personalrestaurant
  • Garderobefasiliteter m/ skap og dusj
  • Trimrom (etableres ved behov)
  • Innendørs sykkelparkering
  • Garasje

Standard

  • BREEAM In-Use Very Good-sertfisering
  • Fullsprinklet
  • Balansert ventilasjon
  • Vannbåren varme med fjernvarme
  • Utvendig solkjerming på solutsatte fasader

Historie om bygget

Eiendommen huset i flere generasjoner tradisjonsrike Oslo Flaggfabrikk, frem til bygget ble totalrehabilitert og utviklet med et nybygg i 2004 – tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Byggets spektakulære fasade med store vindusflater fra gulv til tak, kombinert med spennende materialbruk, gjør eiendommen til et profilert og kjent bygg i Oslo Sentrum.

Eiendommen består av totalt 6.700 kvm fordelt på 7 etasjer pluss kjeller, med utadrettet virksomhet på bygulvet, hvor Thune har etablert sitt «Showroom» konsept. Eiendommens øvrige etasjer er tilrettelagt for kontorvirksomhet, med AoN og Eco Stor som de etablerte brukerne.

Bygget har Breeam In-Use Very Good seritfisering, og fremstår moderne og representativt, med et bredt utvalg av fellesfasiliteter. Enkelte av kontoretasjene har uforstyrret utsikt mot Stortinget, Karl Johan og Spikersuppa. Bygget er fleksibelt, med adkomst både fra Stortingsgata og Rosenkrantz Gate.

Fellesfasiliteter

Personalrestauranten ble oppgradert i 2021 og driftes av De Tre Stuer.
«En eksklusiv og prisvinnende leverandør»

De Tre Stuer tilbyr et skreddersydd, sunt og variert tilbud som oppfyller de ansattes krav til kvalitetsmat.

  • Erfarende kokker – Kompetente kokker som har gjennomført fagprøve, eller har lang og bred erfaring tilsvarende grunnopplæring
  • Gode Råvarer – Seriøse leverandører og alltid orientert om hvilke av sesongens råvarer som har best kvalitet.
  • Ekte Matglede – Faglærte kokker som lager mat fra bunnen av, og sikter på å tilby en større opplevelse rundt måltidene.

De Tre Stuer leverer også

  • Møtemat – Fristende frukt- og grønnsaksfat. Nybakte brødvarer med smaksrikt og sunt pålegg. Et bredt utvalg av retter til servering ved mer formelle anledninger.
  • Selskap – Vårt kokkefaglige team komponerer fristende retter basert på anledning, ønsker, budsjett og årstid. Vi tilbyr alt fra fingermat og koldtbord, til servering fra fat og tallerkenservering

Vil du vite mer? Ta kontakt for mer informasjon

Kontakt oss